Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Boris Johnson defilează cu acordul Brexit - Flutură acordul post-Brexit ca pe un 'cadou' de Crăciun pentru britanici

10 Downing Street
Boris Johnson

Premierul britanic, Boris Johnson, a fluturat joi seară sutele de pagini ale acordului comercial post-Brexit încheiat cu câteva ore înainte cu Uniunea Europeană ca un "cadou" de Crăciun pentru britanici, notează AFP, potrivit Agerpres.

 


"În seara asta de Ajun, am un mic cadou pentru cei care căutau să citească ceva în toropeala de după masa de Crăciun", a declarat şeful guvernului conservator într-o înregistrare video publicată pe Twitter. "Iată-l: veşti bune, iată un acord, un acord pentru a aduce siguranţă firmelor şi călătorilor şi tuturor investitorilor din ţara noastră cu începere de la 1 ianuarie, un acord cu prietenii şi partenerii noştri din Uniunea Europeană", a spus el.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

"Vă aduceţi aminte de acordul pregătit pentru a fi băgat la copt?", a continuat acest abil comunicator, reluând unul din sloganurile campaniei pentru parlamentarele victorioase din decembrie 2019.

Acest acord de divorţ între Londra şi Bruxelles, pe care a obţinut să fie votat datorită largii majorităţi din parlament, a fost "doar antreul". Acordul de liber-schimb încheiat joi este "ospăţul", "plin de peşte de altfel", a continuat şeful guvernului conservator, glumind în legătură cu unul din principalele subiecte de neînţelegere în cursul tratativelor. "Cred că va fi baza un parteneriat fericit, încoronat de succes şi stabil cu prietenii noştri din UE în anii care vor veni", a declarat Boris Johnson mulţumit.

"Iată, este o veste bună de la Bruxelles, acum e timpul pentru varză", mâncarea preferată a britanicilor, "şi Crăciun fericit tuturor", a încheiat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.