Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Călin Popescu Tăriceanu îi 'cobește' Vioricăi Dăncilă: 'Odată cu pierderea funcției de premier a pierdut orice șansă de a intra în turul doi'

Puterea.ro
tariceanu senat

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, prezent la Sibiu pentru o reuniune cu filiala locală a declarat că formațiunea pe care o reprezintă nu are niciun interes să inre la guvernare. Tăriceanu susține că după ruperea alianței cu PSD, ALDE are nevoie de o perioadă de așezare, de reorientare pentru a analiza oportunitățile. Totodată, Tăriceanu a declarat că pentru Vorica Dăncilă, pierderea funcției de premier a spulberat orice șansă de a intra în turul doi la prezidențiale.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Sondajul Europa FM îl dă pe Mircea Diaconu pe locul doi, și nu am niciun motiv să suspectez vreun interes în acest clasament prezentat din partea celui care a comandat sondajul. Totodată odată pierderea funcției de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă îi scade acesteia șansele de a intra în turul doi, iar o mare parte dinte votanții pierduți de doamna Dăncilă se vor orienta către Mircea Diaconu. Deci Candidatul Mircea Diaconu se întărește, iar șansele lui de a intra în turul doi cresc fără nicio îndoială", a declarat liderul ALDE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.