Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ce s-a întâmplat, de fapt, la SCANDALUL cu polițiști, în Gorj: Mai multe persoane au fost BĂTUTE, cătușele au fost tăiate cu toporul

politisti

Cătușele unuia dintre cei doi tineri care au fugit după ce au ameninţat polițiștii în plină stradă, în comuna Stănești, județul Gorj, au fost tăiate cu toporul, de către un petrecăreț. Tinerii agresivi au reușit să bată mai multe persoane, uneia dându-i cu paharul în cap.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri de 23 și 28 de ani au mers în vizită în comuna Stănești pentru a participa la hramul satului. Petrecerea a avut loc în curtea unui localnic, scrie mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, despre relaxarea restricțiilor: Nu aş fi renunţat la starea de urgenţă până la 15 iulie

Cei doi, beți deja, au mers la un magazin și au cerut băuturi alcoolice. Proprietara magazinului a fost lovită și a avut nevoie de 3-4 zile îngrijiri medicale.

În apărarea acesteia a intervenit o altă persoană, care a fost lovită și ea de unul dintre suspecți, având nevoie tot de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO Alexandru Rafila a răspuns la o întrebare-cheie! Ne afectează sau nu tehnologia 5G sănătatea?

Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a declarat pentru MEDIAFAX că patroana magazinului a fost cea care a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

„Inițial la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Postului de Poliție Runcu și Lelești, pentru a aplana acest conflict. Între timp, cei doi suspecți s-au retras la domiciliul unei alte persoane. În momentul în care a venit echipajul de Poliție, suspecții au ieșit din nou în stradă și au continuat să aibă aceeași atitudine recalcitrantă. În prezența organelor de Poliție au agresat fizic o altă persoană, care a fost lovită cu pumnii și cu paharul în zona capului și a toracelui. Persoana vătămată era căzută pe sol, iar agentul de Poliție a scos pistolul din dotare și l-a somat să înceteze activitatea infracțională. Suspectul a început să-i adreseze amenințări polițistului, cu acte de violență, împrejurare în care și celălalt agent de Poliție a scos pistolul și a fost încătușat unul dintre suspecți", a declarat Camelia Caragea.

Citește și: Marcel Ciolacu continuă atacul la adresa Guvernului: Și-au bătut joc cu cinism de oameni

Întreaga scenă a fost filmată de un martor și de către polițiști.

Cei doi bărbați au continuat apoi amenințările, iar localnicul care i-ar fi invitat la petrecere, în curtea locuinței sale, ar fi tăiat cătușele unuia dintre ei.

Citește și: Informații bombă! Procuror-șef DNA anunță că are ‘dosare importante, cu persoane importante’

Ulterior, cei doi au aruncat cu pietre spre agenți, după care au fugit.

Cei doi bărbați de 23 și 28 de ani, din județul Buzău, au fost prinși duminică seara, iar luni au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tot luni s-au extins cercetările și s-au făcut percheziții la locuința celui care a tăiat cătușele unuia dintre agresori, folosind un topor.

Citește și: Ce se întâmplă cu datoria externă a României – Date de la BNR .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.