Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Celebra actriță din 'Pe aripile vântului', Olivia de Havilland, a murit la vârsta de 104 ani: a câștigat Globul de Aur și de două ori premiul Oscar

lumanare doliu

Actriţa Olivia de Havilland, câştigătoare de două ori a premiului Oscar şi cunoscută mai ales pentru rolul jucat în filmul ''Pe aripile vântului'', a încetat din viaţă duminică la Paris, la vârsta de 104 ani, a anunţat editorul ei, Lisa Goldberg, potrivit agenţiei DPA, relatează Agerpres.

Citește și: Germania este în doliu! A murit liderul social-democraţilor germani la momentul reunificării

Olivia de Havilland, una dintre marile staruri ale Vârstei de Aur a Hollywood-ului, a murit din cauze naturale la domiciliul său din Paris, unde trăia de 60 de ani, potrivit Lisei Goldberg.

Ea s-a remarcat de asemenea prin rolul din pelicula ''Aventurile lui Robin Hood'', în anul 1938, iar aproape cinci decenii mai târziu, în 1986, a câştigat Globul de Aur pentru prestaţia din ''Anastasia: Misterul Annei''.

Olivia de Havilland s-a născut în Japonia în anul 2016. De-a lungul carierei cinematografice a primit premii în SUA, Franţa şi Marea Britanie. Funerariile sale vor fi private, a mai anunţat Lisa Goldberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.