Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Celebrul model Kinsey Wolanski, tribut pentru Kobe Bryant la Campionatul Mondial de schi: A apărut în costum de baie pe pârtie

Foto talksport.com
kinsey wolanski partie

Celebrul model, Kinsey Wolanski, a realizat un tribut ieșit din comun pentru legenda baschetului, Kobe Bryant, care și-a pierdut viața într-un accident de elicopter, anunță MEDIAFAX.

Modelul american în vârstă de 23 de ani a intrat pe pârtie, în timpul Campionatului Mondial de schi alpin, desfășurat în Austria. Wolanski, îmbrăcată sumar, a afișat mesajul ”RIP Kobe. 24. #legend”, în amintirea lui Kobe Bryant. Tânăra a pătruns pe pârtie, după ce i-a păcălit pe organizatori. Astfel, a intrat pe pârtie în momentul în care Alex Vinatzer participa la proba de slalom.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Kinsey Wolanski a devenit celebră după ce, la finala Ligii Campionilor de anul trecut, disputată între Tottenham și Liverpool, scor 0-2, a pătruns pe teren, îmbrăcată într-o ținută sumară.

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autoritățile din L.A. au declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.