Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Ciprian Marica s-a dezlănțuit din cauza dezastrului de pe plaja din Mamaia, în care a investit sute de mii de euro

Fostul fotbalist Ciprian Marica s-a dezlănțuit la adresa autorităților din Constanța, pe care le acuză că își bat joc de plaja din Mamaia. Marica spune că plaja în care a investit sute de mii de euro e lăsată de izbeliște și că turiștii evită stațiunea din cauză că plaja e prea departe de zona de hoteluri sau de diversele utilități, cum ar fi toaletele.

„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a spus Ciprian Marica.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.