Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO CIRC cu avocata Diana Șoșoacă și Nelu Tătaru: 'Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit'

Candidata din partea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie, avocata Diana Şoşoacă, a făcut circ cu Nelu Tătaru, la Spitalul din Lețcani, înainte ca ministrul Sănătății să fie filmat, în Iași, fără mască, într-un balon al unui restaurant, fără mască, alături de mai mulți lideri politici din PNL, între care și Costel Alexe, fost ministru al Mediului, acum președinte al Consiliului Județean Iași.

”De ce internați oameni asimptomtici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tătaru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici!

Citește și: Beatrice Mahler, declarație absolut șocantă: ‘Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție’

De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fără costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorât copiii din România, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!”, sunt doar câteva dintre replicile pe care avocata Șoșoacă i le-a aruncat ministrului.

Avocata este colegă de partid cu George Simion, candidatul susținut de primarul Mihai Chirica, de la PNL,  la alegerile europarlamentare.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos. .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.