Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Coaliția pentru Maramureș - Marcel Ciolacu și-a declarat sprijinul pentru Gabriel Zretea și Cătălin Cherecheș

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și-a declarat sprijinul pentru pentru Gabriel Zetea și Cătălin Cherecheș pentru CJ Maramureș și Primăria Baia Mare în cadrul coaliției pentru Maramureș.

„Sunt deja 9 luni de zile de când PNL guvernează dezastruos România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și și-au bătut joc de oameni, ei fiind primii care au încălcat până și regulile pe care tot ei le-au impus românilor.

Toate aberațiile ultimelor luni au condus însă la ce vedem astăzi. Guvernarea PNL a scăpat situația de sub control. Atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social!

Nu se mai poate așa! De aceea, alegerile locale trebuie să fie primul pas pentru întoarcerea la normalitate.

Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg muncesc pentru ei!

Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor.

La Maramureș, s-a demonstrat deja că avem o administrație performantă.

Consiliul Județean și primarii și-au dat mâna pentru a proteja sănătatea oamenilor. Dar și pentru proiecte concrete în educație, infrastructură și dezvoltarea întregului județ.

Cetățeanul a fost singura politică făcută!  Vedem rezultate remarcabile! Chiar dacă Guvernul le-a pus permanent bețe-n roate și i-a lăsat de multe ori fără bani.

De aceea, mă bucur că Gabriel Zetea și Cătălin Cherecheș și-au dat mâna și au lansat Coaliția pentru Maramureș. Aceasta este cea mai bună garanție că lucrurile vor fi făcute foarte bine și în continuare. Este un parteneriat solid și eficient pentru Maramureș, un parteneriat care înseamnă o administrație doar pentru oameni.

Atât Gabi, cât și Cătălin, sunt doi oameni care iubesc Maramureșul. Doi oameni care au muncit enorm de mult pentru ca oamenii să aibă siguranța că Baia Mare și întregul județ sunt pe drumul cel bun.

Am încredere că românii vor susține competența și performanța la aceste alegeri locale!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.