Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Concertele lui Johnny Hallyday din 2003 au fost lansate sub forma unui album

facebook.com
Johnny Hallyday

În 2003, Johnny Hallyday a cântat cele mai cunoscute melodii ale sale la Bercy, în Paris. După aproape 17 ani, un album live al acelor concerte a fost lansat în magazine, potrivit francetvinfo.fr, relatează News.ro.

A circulat şi o petiţie pentru ca acel concert să fie editat. După 17 ani, un album live al concertului Bercy 2003 a fost lansat.

În 2003, la 60 de ani, Johnny Hallyday a susţinut un turneu uimitor. Concertul de la Bercy a fost o nouă mărturie a fuziunii dintre artist şi publicul său. Căci, la Bercy, patronul rock-ului francez, a fost la el acasă: a susţinut 101 concerte în 30 de ani. Obişnuit cu marile stadioane, starului i-a plăcut să se întâlnească cu publicul pe scene mai intime.

Anul 2003 a fost un nou maraton pentru artist. Mai întâi, o serie de concerte în primăvară, apoi în vară pe stadioane, punctul culminant fiind în iunie, la Parc des Princes.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Johnny Hallyday le-a făcut un cadou fanilor cântecul "Le coeur en deux", pe care nu l-a interpretat niciodată pe scenă.

Jean-Philippe Léo Smet, cunoscut sub numele Johnny Hallyday, s-a născut pe 15 iunie 1943 şi a fost cântăreţ, compozitor şi actor. Artistul a murit pe 5 decembrie 2017 din cauza unui cancer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.