Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Conflict Lukaku - Ibrahimovici la meciul Inter – Milan - Astfel de lucruri se întâmplă, spune Tătărușanu

The Independent
Romelu Lukaku

Fotbaliştii Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovici au avut un conflict la meciul din Cupa Italiei Inter Milano – AC Milan, marţi seară, suedezul insultându-l pe belgian, iar acesta din urmă riportând cu o înjurătură, relatează presa italiană, potrivit news.ro

Incidentul a avut loc pe finalul primei reprize, iar belgianul de la Inter şi suedezul de la Milan au fost aproape de bătaie.

Citește și: BREAKING SURSE Mai mulți cântăreți autohtoni au apelat la FALSIFICATORI -Nu aveau unde cânta în perioada stării de urgență dar introduceau contracte de servicii

Potrivit Football Italia şi tuttomercatoweb.com, Ibrahimovici i-a spus lui Lukaku: ‘Go do your voodoo shit, you little donkey”. Lukaku a ripostat folosind cuvinte injurioase: “F*** you and your wife, you want to speak about my mother?”.

Ambii jucători au primit cartonaşe galbene după acest conflict.

“Astfel de lucruri se întâmplă, nu este prima dată când este o ciocnire între doi jucători. Nu am auzit ce au spus”, a declarat portarul AC Milan, Ciprian Tătăruşanu.

Citește și: 'AFACERE' ILEGALĂ cu indemnizații pentru SPRIJIN Covid-19 DEMANTELATĂ de procurori - Persoane care falsificau acte pentru artiști, sub LUPA anchetatorilor

Formaţia AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuţ Radu a fost rezervă.

AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku ’71 (penalti) şi Eriksen ‘90+7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.