Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cozmin Gușă A REVENIT în PSD: Marcel Ciolacu anunță că vrea cooptarea lui Vasile Dâncu în conducerea partidului

www.realitatea.net
gusa dancua

Gabriela Firea, noul președinte al PSD București, după 4 ani de interimat, a anunțat că PSD Sector 1 l-a reprimit pe Cozmin Gușă între membrii săi, după ce acesta fusese exclus din formațiune, într-un CEX din mandatul Vioricăi Dăncilă.

Totodată, Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a anunțat că Vasile Dâncu va putea deține o funcție de conducere în formațiune.

Citește și: Viorica Dăncilă lovita dur in ziua ei de nastere!

”Am primit cel puţin trei mesaje în timpul conferinţei, de ce nu a mai fost prezent domnul Vasile Dâncu şi de ce nu a mai fost prezent domnul Cosmin Guşă, pentru că domnul Guşă era iniţial delegat din partea PSD Sector 1. Ne-am sfătuit şi nu voiam să dăm naştere unor întrebări, unor suspiciuni şi ne-am dorit ca mesajul de la conferinţa PSD Bucureşti să fie cel transmis de organizaţia noastră, de colegii noştri şi de invitaţii speciali. Ce vreau să transmit - şi mă bucur că domnul Marcel Ciolacu este deschis şi achiesează acestei idei de modernizare a PSD şi de deschidere a porţilor partidului către intelectuali, către oameni de stânga, către oameni de centru stânga cei care promovează valori foarte apropiate de nevoile cetăţenilor.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Eu personal, toate persoanele care pot să aducă plus valoare partidului consider că sunt binevenite lângă noi pentru că nu avem de ce să ne temem şi acum avem un lider al partidului care nu se comportă precum un arbore falnic care nu lasă iarba să crească sub el. Cosmin Guşă este un jurnalist, un realizator TV care a fost membru la Sectorul 1, a fost exclus, înţeleg că a revenit în organizaţie. Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1. Nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania electorală. Nu candidează pentru nicio funcţie, nici la nivel de sector, nici la municipiu, nici la nivel de ţară.”, a spus Firea.

Citește și: Mișcare importantă făcută de ministrul Muncii: Am sesizat comisiile de disciplină

”Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Nu ştiu, nu am intrat în detalii cu dânsul, dar mie mi-ar plăcea foarte mult ca un intelectual de stânga cum este domnul Vasile Dâncu să vină alături de noi în partid. Nu am purtat această discuţie, nu încercaţi să mă întrebaţi mai multe.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Cosmin Guşă a fost exclus din PSD, în 12 noiembrie, în aceeaşi şedinţă cu Ana Birchall.

El revenise în partid, în 28 octombrie, după 16 ani.

Citește și: Este mai cald ca niciodata! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.