Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cu toate că nu mai e la șefia MAI, Marcel Vela se implică direct în campania de vaccinare: mesaj ascuns într-un clip video

marcel vela

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, se implică în continuare în campania de vaccinare. El a publicat un videoclip pe contul său de Facebook, în care se fac referiri clare și îndemnuri la vaccinare. Marcel Vela vorbesște în videoclip despre părinții și bunicii noștri, de care trebuie să ne îngrijim. „Doar așa ne vom putea bucura unii de alții cât mai mult timp de acum încolo”, spune fostul ministru.

„În timp ce foarte mulți dintre noi ne dorim să putem merge din nou la concerte, să putem călători sau să ne revedem prietenii....rămâne, totuși, un loc unde există un singur mare #dor...la sat. Părinților, bunicilor, copiilor...celor care trăiesc acolo le este foarte dor de noi! Să fim alături de ei, să le devenim sprijin, să le vorbim despre responsabilitate...și despre cum doar #împreună putem trece și peste aceste vremuri grele. Să vorbim cu ei despre ceva ce considerăm că ni se cuvinte, dar pe care acum, mai mult ca niciodată, nimic în afară de responsabilitatea fiecăruia dintre noi nu o poate avea...este vorba de #sănătatea noastră. Sănătatea este cea care nu se poate cumpăra, este inestimabilă și trebuie prețuită! #SuntemEchipă #PrinVeșniciaSatuluiLuptămPentruRomânia”, se arată în mesajul de început.

Citește și: Poliția Română folosește câni dresați pentru a depista virusul Sars-Cov-2. Marcel Vela: 'Am demarat acțiunea într-un mod discret' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.