Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Cu WOW și cu fantastic o să ne alerge lumea pe stradă' - Alexandru Nazare spune că premierul PNL este iresponsabil

Facebook
Alexandru Nazare

Fostul ministru PNL de Finanțe, Alexandru Nazare, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că ascunde sub preș probleme reale și în loc să fie responsabil, echilibrat și precaut spune că „totul e fantastic”.

„A spus ca suntem intr-un mic impas. Ma intreb cum o fi aratand un impas mai mare? Fereasca Dumnezeu de un impas serios. Ma gandesc cum ar arata un impas serios pentru ca costurile de finatare cresc, inflatia creste, exista ingrijorare legata de cursul de schimb, oamenii sunt ingrijorati si trebuie sa le dam un raspuns cu privire la cresterea factuirlor. Deci exista o tensiune sociala acumulata si pe acest fond auzim ca de fapt e WOW.

Ati vazut filmuletul cu Superman (...) arata cam cat de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plang, au griji, au probleme reale si pe de alta parte premierul posteaza filmute cu Superman. SI noi partidul, noim tredbuie sa explica situatia (...) Cu WOW si cu fantastic nu o sa mergeti in campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada. PNL trebuie sa revina in zona de responsabilitate si echlibru, sa prezentam solutii la probleme, nu sa le ignoram sa spunem ca totul e fantastic”, a declarat Nazare, la PNL Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.