Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum sunt îmbolnăviți bucureștenii: Ce au găsit inspectorii în Mega Image și Penny

mega image

Un supermarket din București a fost închis temporar în urma unui control al comisarilor de la Protecția Consumatorilor. De asemenea, raioanele alimentare din două supermarketuri din comuna Măgurele au activitatea suspendată din cauza numeroaselor nereguli descoperite în interior.

Echipele de control ale Comisariatului pentru Protecția Cosumatorilor al Municipiului București (CPCMB) au verificat două supermarketuri din comuna Măgurele, județul Ilfov, Mega Image și Penny, și un magazin Mega Image din sectorul 3 al Capitalei.

Pentru neregulile constatate în interior au fost aplicate amenzi contravenționale cu 49.000 lei. De asemenea, activitatea unor unități a fost suspendată, iar produsele cu probleme au fost retrase de la comercializare.

„Acestora li s-au adăugat măsuri complementare de: oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a produselor cu deficiențe, oprirea temporară a prestarii de servicii până la remedierea deficiențelor constatate pentru raioanele cu deficiențe, la două dintre magazine, oprirea temporară a prestarii de servicii până la remedierea deficiențelor constatate pentru al treilea magazin”, au anunțat reprezentanții CPCMB.

În plus, a fost propusă sancțiunea complementară de închidere temporară a unității, pe o durată de cel mult 6 luni, pentru un magazin din Măgurele. Principalele abateri descoperite în timpul controlului sunt produse expirate și cu mucegai și mizerie în spațiile de depozitare și comercializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.