Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloș, in fieful lui Liviu Dragnea - Liderul PLUS, mustrat de un polițist local în timp ce lipea afișe

Dan Barna Dacian Ciolos

Dacian Cioloș a fost abordat de un polițist local, sambata, in Alexandria, în timp ce candidatul la europarlamentare lipsea afișe, conform unor imagini postate pe pagina Alianței. Polițistul l-a întrebat pe Cioloș dacă cunoaște legea și l-a informat că are dreptul să lipească două afișe.

"Dacian Cioloș “prins” de un funcționar local din Alexandria că lipește, legal, afișele Alianței.

În Teleorman, la Liviu Dragnea acasă, funcționarii sunt prinși între nevoia de a răspunde comenzii politice și propria răspundere. Știm că e dificil să trăiești în zonele în care baronul local taie și spânzură. Știm că teama e omniprezentă. Dar dacă nu ne depășim frica pe care încearcă să o insufle puterea discreționară a unuia sau altuia nici nu vom face din țara asta un loc în care să ne dorim să trăim.

Citeste si AEP a comandat 20.104.459 de buletine de vot pentru secţiile din țară și 1.333.500 pentru cele din străinătate

Dacian Cioloș: “Am un respect uriaș pentru cei care au decis să se implice, știind la ce se expun. La șicane și la un comportament lipsit de respect. Schimbarea are nevoie de curaj din partea celor care și-o doresc. Celor care încă mai așteaptă un semn vreau să le atrag atenția că teama e justificată de multe ori, dar ea e amplificată de propriile noastre ezitări. Ieșiți la vot ca să ne învingem teama că România nu va fi niciodată mai bună decât vor ei să credem.”

Fără frică și fără hoție ajungem departe! Intră pe usrplus.ro și află planul nostru pentru România", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Aliantei 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.