Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloş: 'Consider încheiat procesul de fuziune dintre USR şi PLUS'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Preşedintele ales al USR PLUS, Dacian Cioloş, consideră că, odată cu Congresul acestei formaţiuni, procesul de fuziune dintre USR şi PLUS s-a încheiat, potrivit agerpres.ro.

"Am lăsat în urmă astăzi, sper, cu acest Congres, procesul de fuziune. Eu il consider încheiat, Poate vor mai exista fricţiuni şi neînţelegeri, e uman, deşi ar putea afecta şi puterea noastră de a creşte. Vor mai exista probabil tendinţe de tabere, dar i-aş ruga pe cei care vor să îşi găsească refugiul în ele să se gândească bine înainte de a construi ziduri. Dacă o opinie care nu ne place nu devine marginală şi suficient de mulţi dintre noi o susţin, înseamnă că are îndreptăţirea de a exista, chiar dacă nu întotdeauna ne place. Sunt convins că vom învăţa împreună dialogul, vom învăţa să ne ascultăm să ne auzim şi să împărtăşim idei, chiar dacă nu sunt întotdeauna exact cele pe care le avem şi noi", a afirmat Dacian Cioloş, sâmbătă, la Congresul USR PLUS.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, către Klaus Iohannis: 'Ești șeful statului, așa se numește. Și tu spui că statul a eșuat? Despre tine nu spui nimic?' .

El a subliniat că USR PLUS este un partid relevant pentru societatea românească şi un eventual eşec al acestuia riscă să fie şi eşecul ţării.

"Nu uitaţi niciun moment că avem un partid relevant pentru politica românească şi extrem de important pentru societate. Eşecul nostru riscă să fie şi eşecul acestei ţări. De aceea e important ce vom vota şi ce vom decide. Suntem cei care pot schimba România şi schimbarea începe astăzi. USR PLUS este partidul politicii de astăzi şi de mâine al încrederii şi al schimbării. Va fi greu, dar va fi pentru o Românie mai bună", a adăugat Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.