Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna, după ce Florin Cîțu a tăiat orice punct de împăcare cu USR-PLUS: 'Un gest profund contradictoriu. Nu e nimic de spus. E foarte clar'

citu barna kelemen

Decizia premierului Florin Cîțu de a-i demite pe secretarii de stat, prefecții și subprefecții USR PLUS reprezintă „un gest profund contradictoriu cu mesajele false transmise în care făcea apel la înțelegere”.

„Este un gest profund contradictoriu cu mesajele false transmise în care domnul premier Cîțu făcea apel la înțelegere. Nu e nimic de spus. E foarte clar. Acest guvern nu mai poate să continue, iar decizia USR PLUS este una corectă”, spune Dan Barna.

Citește și: VIDEO Daniel Ghiță, deputat PSD: 'Barna penalul! Și Florin Cîțu e un penal. Barna infractorul!'

Declarațiile copreședintelui UR PLUS vin după ce prefecții și subprefecții USR PLUS au fost destituiți din funcție în ședința de Guvern de joi. Este vorba despre 14 prefecți, inclusiv cel al Capitalei, precum și 28 de subprefecți.

Premierul Florin Cîțu i-a destituit și pe secretarii de stat ai USR PLUS.

„În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, spunea premierul.

Citește și: VIDEO Anca Dragu, despre Roman: Nu m-am aşteptat la o asemenea încercare de preluare a puterii. Se ținea de microfon .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.