Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna, după votarea bugetului în Parlament: Din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna

Dan Barna, vicepremier în guvernul Florin Cîțu, spune că de abia de acum încolo începe marea provocare pentru cabinetul din care face parte, după ce bugetul a fost votat de Parlament.

”Cele două zile în care am ajuns să votăm bugetul au dovedit un lucru foarte clar: există majoritate parlamentară stabilă, există o coaliție care și-a propus să facă aceste reforme, în momentul de față România are un buget, din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare, ca acele proiecte importante de care România are nevoie și despre care vorbim de 30 de ani să înceapă să devină realitate în fiecare bucată de Românie, în fiecare județ, municipiu, oraș sau comună.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

Aceste două zile au arătat că această coaliție de centru-dreapta își onorează angajamentele pe care le-a făcut românilor în campania electorală. În ciuda unei opoziții în care am văzut voturi duble și obșinuința de a fura voturi și când ești în minoritate, ce poate fi mai ridicol?!, votul de azi al colegilor din Parlament confirmă că din acest moment România intră pe o execuție bugetară pentru cel mai ambițios buget de investiții pe care l-a avut România vreodată.

Acesta este rezultatul acestor două zile și aceasta este provocarea și angajamentul pe care acest guvern îl face pentru România.”, a declarat Dan Barna.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.