Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna explică de ce Vlad Voiculescu este o victimă: Guvernul îl scoate marţi la raport pe ministrul Sănătăţii

Twitter
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna susţine că Vlad Voculescu o să susţină marţi o prezentare în care o să precizeze ce a făcut până acum în fruntea Ministerului Sănătăţii.

Citește și: Florin Cîțu, despre remanierea lui Vlad Voiculescu: 'Aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunțate. Să vedem dacă mai este onoare în România'

"Avem lupta cu pandemia. Toată societatea este atentă la evoluţia acestei pandemii, pentru că atrage suferinţa. E acest efect pe componentă umană. Atrage, de asemenea,  acele restricţii şi acele zone afectate din economie.

Vârful de lance în această luptă este Ministerul Sănătăţii. Vlad Voiculescu, în calitate de ministru al Sănătăţii, este în prima linie a acestei bătălii din societate, cu virusul şi toate efectele lui.

E normal ca vârful de lance încasează toate loviturile şi toate ghiulelele, toată drojdia din societate care este aruncată ca manifestare. Ea vine în principal către cel care e în prima linie, vine în Vlad Voiculescu.

El nu a stat deloc în dulap. Vlad o să iasă mâine (n.r.: marţi), i-am cerut mâine să iasă. (...)  Mâine l-am rugat pe Vlad, pentru că a devenit un exerciţiu social 'hai să-l atacăm pe Vlad Voiculescu'... Dar ce i se reproşează? A, că nu a ştiut nu ştiu unde, că a răspuns greşit la jurnalişti...

Da, nu i-a ieşit comunicarea perfect în ultima perioadă. Sunt de acord cu asta. (...)

Atunci când munceşti foarte mult comunici mai puţin performant, exact ca în cazul lui Vlad Voiculescu. Când ai timp să bibileşti comunicatele ele arată frumos. Când ai o criză după alta am văzut că unele comunicări nu sunt atât de inspirate.

Solicitarea premierului are această logică: hai să le arătăm puţin că se întâmplă lucruri", a spus Dan Barna, vicepremierul României, la interviurile HOTNEWS.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.