Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna, lovitură pentru Klaus Iohannis în debutul campaniei electorale

barna

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a declarat marți că-și va lansa 'viziunea de tara' în Sibiu, fieful electoral al presedintelui in functie, Klaus Iohannis, si a zambit cand a fost intrebat daca alegerea facuta este menita ca o provocare pentru seful statului. Barna isi va lansa programul prezidential cu o zi inainte de startul oficial al campaniei.

„Este o lupta pentru pozitia a doua, sunt foarte optimist ca o sa fiu in turul 2 alaturi de candidatul PNL. De luni o sa incep turneul in tara. Am fost doua saptamani in Diaspora. Vineri la Sibiu imi voi lansa programul de presedinte, viziunea de tara. Toate acestea ma vor duce in turul 2”, a zis Barna, marti, la Parlament.

Intrebat daca este o provocare pentru Klaus Iohannis faptul ca isi lanseaza viziunea de tara la Sibiu, Barna a zis zambind: `Este orasul meu si vreau sa incep campania de acasa. Fiecare ne luam energia de unde ne-am nascut. Este intr-adevar un element simpatic, ca ambii candidati in turul 2 sa fie din Sibiu, e interesant”, a zis Barna.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.