Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna îi ia apărarea fostului ospătar ajuns șef în ANAF: 'E un om pentru care noi ne-am asumat un pariu'

captura Digi 24
Dan Barna

Emil Sămărtinean, membru al USR, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîțu. Vicepremierul Dan Barna îi ia apărarea lui Sămărtinean.

„Se reproșează clasei politice vechi că aveți tot oamenii ăia și îi rotiți. În momentul în care apare, că nu e situația doar a colegului meu, în care un tânăr care nu a lucrat în sistem și este promovat în spațiul public și administrativ se prăbușește pământul. 'Păi nu are experiență,  nu a mai lucrat, nu a mai făcut!' Ar trebui să ne alegem o direcție: ori spunem pe ăștia îi avem, nu avem alții și nu ne mai mirăm de rezultate. Ori în momentul în care aduci oameni tineri accepți niște pariuri! Da, e un om pentru care noi ne-am asumat un pariu. E un om care are un mandat de a obține performanță acolo. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta nu e nicio problemă și o să fie înlocuit.

Am încredere. Vine cu toată energia. Este un om care are un CV care arată că de tânăr se implică. A fost consultant în domeniul bancar.

Evit să dau obiective la televizor. Are obiective și am discutat cu el. Orice spun acum e politicianist", a spus Dan Barna, la postul Digi24.

Citește și: Dan Barna îl 'scutură' pe Dacian Cioloș: 'E un mesaj foarte prost' .

Emil Sămărtinean a început să muncească în 2005, ca funcționar bancar la Banca Transilvania, unde a stat până în 2006. În 2008 s-a angajat ca ospătar la Athenee Palace Hilton, unde a stat până în 2011.

Nici studiile nu i-au stat în calea realizării lui Sămărtinean. A terminat facultatea abia la 25 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.