Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna știe ce se întâmplă cu PNRR, după vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles: 'Veștile dinspre Bruxelles sunt bune în acest moment'

Facebook
Dan Barna Cristian Ghinea USR PLUS coalitie

Veștile dinspre Bruxelles sunt bune, spune vicepremierul Dan Barna, întrebat dacă a discutat cu Florin Cîțu, care, alături de Cristian Ghinea, se află într-o vizită la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre PNRR.

„Am vorbit cu ambii (cu premierul Florin Cîțu și ministrul Cristian Ghinea). Veștile sunt bune. Pare că vom încheia, dar așteptăm. Mai sunt discuții. Sunt optimist și veștile dinspre Bruxelles sunt bune în acest moment”, spune Dan Barna, întrebat, într-o conferință de presă, dacă a discutat cu Florin Cîțu, care se află într-o vizită la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre PNRR.

Citește și: VIDEO Dan Barna CONFIRMĂ că este pe mâna DNA: 'Fapta care mi se impută este că 3 formulare au fost completate ulterior'

Premierul Florin Cîțu și ministrul proiectelor europene și investițiilor, Cristian Ghinea, se află la Bruxelles, unde discută cu liderii Comisiei Europene despre proiectul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți seara că a avut o discuție constructivă cu președintele CE, Ursula Von Der Leyen, pentru negocierile privind PNRR.

Citește și: VIDEO Dan Barna SFIDEAZĂ România și românii, dar și pe medici: Conferință cu zeci de oameni FĂRĂ MASCĂ

„Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen. Romania are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei”, a scris pe Facebook premierul.

Acesta a anunțat că negocierile și întâlnirile continuă și miercuri.

„Lucrăm mână în mână cu România pentru a finaliza un plan solid de recuperare şi rezilienţă cât mai curând. Progrese bune în ceea ce priveşte reformele”, a scris pe rețelele de socializare și Ursula Von Der Leyen.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.