Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Petrescu scrie ISTORIE, la CFR Cluj: Campioana a bătut cu 4-3 pe Celtic Glasgow și s-a calificat în play-off-ul Champions League

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după o dublă manșă de "foc" în fața scoțienilor de la Celtic Glasgow. În retur, ardelenii au câștigat pe terenul echipei pregătite de Neil Lennon, scor 4-3, scor general 5-4.

CFR Cluj a deschis tabela de marcaj pe stadionul "Celtic Park" din Glasgow. În minutul 27, Omrani a centrat în careu, Deac a câștigat duelul aerian cu McGregor şi a reluat cu capul. Mingea a lovit bara şi a intrat în plasa porţii lui Bain.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

În repriza a doua, scoțienii au restabilit egalitatea în minutul 51. Deac a scăpat pe contraatac, a încercat să trimită către Omrani, care a pierdut balonul şi gazdele au atacat. Mingea a ajuns în careu la James Forrest, omul care a înscris şi în tur în poarta clujenilor, care a tras cu exteriorul din careu şi a punctat pentru 1-1.

10 minute mai târziu, Elhamed a trimis în careu, Burcă a trimis în Luis Aurelio şi a ajuns la Edouard, aflat în poziţie ideală. Francezul nu a iertat din interiorul careului şi l-a executat pe Arlauskis.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Băieții lui Dan Petrescu au primit un penalty, la hențul făcut de Brown, iar în minutul 73 Omrani a transformat de la punctul cu var. Bucuria ardelenilor nu a durat prea mult, Edouard a pasat în careu către Christie, iar acesta l-a executat pe Arlauskis din interiorul careului de şase metri și Celtic a dus scorul la 3-2.

În minutul 80, Păun a tras puternic spre poartă, Bain a respins, dar mingea a ajuns perfect la Omrani care a reluat din alunecare şi a trimis în plasa porţii lui Celtic. În ultimele secunde ale partidei, CFR Cluj nu s-a lăsat, iar Țucudean a punctat în plasa scoțienilor, stabilind scorul final 4-3, care a și calificat-o în play-off-ul Ligii Campionilor.

Vezi golurile AICI

Mai departe, în lupta pentru grupele Ligii, campioana României se va întâlni cu Slavia Praga. În cazul în care CFR va fi eliminată de echipa din Cehia, băieții lui Dan Petrescu vor merge direct în grupele Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.