Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dăncilă: Orban, expert în plângeri penale

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Arad, ca liderul desemnat sa formeze noul guvern, Ludovic Orban (PNL), este un expert in plangeri penale.

"Luni va fi un vot pentru noul Guvern, va fi un vot pentru instalarea unui premier expert în plângeri penale. Eu vreau să-i mulţumesc pentru plângerea de înaltă trădare pe care mi-a făcut-o pentru un parteneriat strategic cu o ţară prietenă, un premier care parcă joacă într-o scenă de comedie. Pentru a ajunge acolo, la unii le promite că vor fi alegeri pentru primari în două tururi, la alţii le spune într-un singur tur. La unii le promite alegeri anticipate, la unii le promite că nu vor fi alegeri anticipate. Aceste promisiuni nu sunt pentru români. Dar toate promisiunile lor sunt doar pentru ei. Unde sunt măsurile bune pentru popor, pentru oameni? Unde sunt lucrurile bune pe care mulţi le aşteaptă în această ţară? Nu o să le vedem, pentru că ei lucrează doar pentru ei şi pentru că nu au înţeles că această ţară nu este România lui Iohannis, este România tuturor românilor, că un preşedinte nu trebuie să aibă în inimă doar culoarea galbenă, trebuie să aibă în inimă roşu, galben şi albastru”, a zis Dăncilă.

Vezi si: Ana Birchall a ORDONAT control, după ce Liviu Dragnea a fost ELIBERAT: Ce a descoperit ministrul demis al Justiției .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.