Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Demers inedit: Candidaţii PSD semnează un pact împotriva traseismului politic. Va urma o propunere legislativă în Parlament

F. P.
traseism

Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea şi preşedintele CJ Vâlcea, anunţă că toţi candidaţii social-democraţi din judeţ vor semna un angajament referitor la o viitoare lege împotriva traseismului politic. Propunerea legislativă va fi depusă la parlament după alegerile parlamentare, anunţă PSD.

"Stop traseismului politic!

Trăim o perioadă în care guvernarea trădează tot mai mult interesele cetățenilor, schimbându-și deciziile de la o zi la alta, o perioadă în care câștigul politic imediat stă deasupra vieților oamenilor.

Președintele Constantin Rădulescu și candidații PSD Vâlcea la parlamentare au hotărât să stopeze ipocrizia și trădarea politicienilor investiți în funcții prin încrederea românilor.

Cetățenii nu mai trebuie înșelați, votul lor trebuie respectat! Acum, în campaniile electorale, înțelegem cu toţii că oamenii dau girul unor proiecte, unor echipe animate de aceleași idei. Nu are nimeni dreptul să ducă votul cetățeanului în altă parte! O țară fără hoție este o ţară în care votul cetățeanului nu se poate tranzacționa.

În viitorul Parlament, vom iniția un proiect de lege care să combată migrația politică a parlamentarilor! Am convenit ca acest proiect de lege să fie primul pe care parlamentarii social-democrați din Vâlcea îl vor iniția", se arată într-un comunicat al PSD.

Asemenea demersuri au mai existat în Parlament, însă nu s-a reuşit adoptarea unei variante care să respecte exigenţele constituţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.