Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Denise Rifai surprinde: A fost la un concert de colinde al Grupului Psaltic Tronos, într-o biserică, deși este de o altă religie

Wowbiz
Denise Rifai

Denise Rifai a surprins pe toată lumea, cu numai două zile înainte de Crăciun! Vedeta de la Kanal D a fost la un concert de colinde care a avut loc într-o biserică ortodoxă. Și nu orice biserică, ci una ce aparține de o mănăstire.

Rifai a luat parte la, probabil, cel mai frumos concert de colinde din acest an. Mănăstirea Pantocrator, din localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, a găzduit, sâmbătă seara, concertul de colinde ”Plecarea Magilor”, prilejuit de aducerea în premieră în România a darurilor pe care cei trei magi i le-au dăruit lui Iiisus Hristos la naștere. Darurile magilor au fost aduse la Mănăstirea Pantocrator de la Mănăstirea Sfântul Pavel din Muntele Athos.

Citește și: VIDEO A fost lansat colindul anului 2023 - 'Acasă la bunici'

Denise Rifai, de religie musulmană, a fost una dintre invitatele de onoare, venind însoțită de o prietenă. Diva a postat pe rețelele de socializare colinde intrepretate de Grupul Psaltic ”Tronos”, al Patriarhiei Române, fondat și dirijat de arhidiaconul Mihail Bucă. Vedeta a fost profund impresionată de cântările celor mai buni psalți din România, inclusiv a colindului anului 2023, și a făcut și câteva live-uri pe Instagram.

Ozana Barabancea și Adriean Videanu au fost și ei la concertul de colinde, unde Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” a surprins audiența cu interpretările sale.

Citește și: VIDEO Moment rar: Colindul care l-a făcut pe Patriarhul Daniel să zâmbească

În ziua de Crăciun, 25 decembrie, va fi săvârșită Sfânta Liturghie arhierească în biserica mare a Mănăstirii Pantocrator, iar seara, de la ora 18:00, slujba Privegherii.

Pelerinajul la darurile magilor se va încheia joi, 28 decembrie, cu Sfânta Liturghie săvârșită de părinții de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Athos, de la ora 9:00. Delegația va pleca către Grecia la ora 15:00.

content-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.