Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Deputatul PSD Dumitru Coarnă: Masca face rău când sunt singur pe stradă / Dacă mergem și noi în piață e vreo problemă?

Facebook
Dumitru Coarnă

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a declarat joi, la Antena 3, că masca „face rău” dacă este purtată de o persoană singură pe stradă, că nu vede o problemă ca social-democrații să iasă și ei în stradă, și că în actualul context provocat de proteste partidele din opoziție cresc în sondaje.

Citește și: Viorica Dăncilă, despre zvonul că ar construi un nou partid: Mulți social-democrați sunt în afara partidului

  • „Practic, ei forteaza acum o dictatura sanitara. Discutăm de mască în spațiul public. Cum mă ajută pe mine masca în spațiul public? Eu fiind singur pe strada să inspir dioxidul de carbon expirat? Adică face rău. A! Putem discuta în spații închise sau în spații deschise aglomerate precum gara, aerogara. Dar in padure, in camp, in parc...Am vazut oameni stand cu masca in masina, ma gandesc ca e masina furata, alta explicatie nu am, sa nu ii recunoasca politia. Altfel care e logica?”, a spus deputatul PSD.
  • „În opinia mea Guvernul trebuie să plece. Strada a identificat teroristul nr 1, Guvernul. Acum Iohannis ne dă sfaturi părintești să nu politizăm aceste miscari. Pai luăm geaca roșie a dlui Iohannis si mergem si noi in piata. E vreo problema? Ar fi vreo problema? Păi?'
  • 'Creste AUR in sondaje, scade PNL, creste PSD, scade USR. Doamne-ajuta!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.