Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Derapaj al premierului: Orban afirmă că alegătorii din Sectorul 5 nu sunt oameni normali

gov.ro
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban comentează într-o manieră ciudată rezultatul alegerilor din Sectorul 5. Acesta susţine că oamenii normali din sector nu s-au prezentat la vot, iar Cristian Popescu Piedone nu a fost ales de majoritatea reală. Dincolo de desconsiderarea votanţilor din Sectorul 5, Ludovic Orban nu a explicat dacă raţionamentul falselor majorităţi se aplică, mutatis mutandis, şi aleşilor PNL.

"O surpriză totală, eu nu pot să înțeleg de ce locuitorii Sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înțeleg. Dar asta e. Oamenii au optat. Nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu, are o condamnare dictată de instanța de fond, dar asta este.

E rezultatul alegerilor făcute de majoritatile care au venit la vot din Sectorul 5. Astea nu sunt majoritatile reale. Oamenii normali, care sunt mai mult de jumătate din cetățenii Sectorului 5, nu au venit la vot, nu au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt Sectorul 5 în Bucureşti. S-au dus după niște candidaturi care nu au făcut nimic, au lăsat sectorul într-o degradare continuă.

Ăstea sunt alegerile. Nu ale locuitorilor sectorului 5, ci ale celor care vin la vot. De asta le spun celor care își doresc societăți dezvoltate să vină la vot. Pentru că altfel o să se ajungă numai la astfel de alegeri", a declarat Orban la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.