Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Discursul în care Emmanuel Macron și-a cerut iertare pentru că Guvernul nu a fost pregătit pentru pandemie a stabilit un record de rating la televiziuni

Twitter
coronavirus

Emmanuel Macron și-a cerut scuze public în discursul pe care l-a ținut aseară, pentru că Guvernul francez nu a fost „suficient de bine pregătit” pentru combaterea cizei COVID-19, potrivit Gsp.ro.

În direct de la Palatul Elysee, Macron a declarat: „Trebuie să continuăm eforturile noastre și să aplicăm în continuare regulile stricte. Dacă ele sunt respectate, mai multe vieți vor fi salvate. De-asta măsurile restrictive continuă cel puțin până la data de 11 mai”.

Citește și: OFICIAL Avem voie să mergem la părinți și la biserică de Paște odată cu restricțiile anti-COVID-19?

„Au fost făcute greșeli. Am fost suficient de pregătiți? Evident că nu,  nimeni nu e pregătit pentru o asemenea criză. Pe 11 mai, vom fi gata să testăm toți oamenii care au simptome de coronavirus”, a mai spus Emmanuel Macron.

Aproape 37 milioane de persoane au urmărit discursul lui Macron, record de audiență TV în Franța. Până acum, cel mai urmărit program TV a fost finala Campionatului Mondial din 1998, Franța - Brazilia 3-0 (23 de milioane de telespectatori)

Franța a înregistrat 136.779 de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Dintre acestea, 14.967 au decedat, iar 27.718 au vost vindecate. În stare gravă se află 6.821 de francezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.