Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Doi bătrâni, unul fiind consilier local, au înființat un bordel low-cost cu două tinere, de 17 și 19 ani: O oră cu fetele costa doar 20 de lei

Doi bărbaţi, unul în vârstă de 66 de ani, celălalt de 58 de ani, care e și consilier local, au pus bazele unei afaceri profitabile în pandemie! Și-au înființat un bordel low-cost chiar în casa unuia dintre ei, în Țibana, județul Iași.

Cei doi bătrâni au convins două tinere, una de 17 ani, alta de 19 ani, să se prostitueze pentru ei. O partidă de sex costa 20 de lei, iar cei doi au crezut că nu vor fi prinși pentru că nu dat anunțuri în online. Tarifele pentru cei care doreau şi fantezii ajungeau la 100 lei.

„La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxentism. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în cursul lunii iulie 2021, doi bărbaţi de 58, respectiv 66 de ani le-ar fi înlesnit mai multor tinere activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.În urma percheziţiilor, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

La data de 12 noiembrie, acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale, iar judecatorii au decis ca cei doi barbati sa fie judecati in stare de arest preventiv, astfel, acestia au primit 30 de zile de arest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.