Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO DOLIU Unul dintre cei mai buni handbaliști a murit la numai 32 de ani, după un stop cardiorespirator la antrenament

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Portarul portughez Alfredo Quintana, component al echipei FC Porto, dar şi al naţionalei, a decedat, vineri, la vârsta de doar 32 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator la antrenament.

Anunţul a fost făcut, vineri, de clubul FC Porto, după ce acesta primit informarea oficială din partea spitalului São João, unde medicii au făcut eforturi să-l salveze pe sportiv.

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

”Spitalul São João a informat FC Porto că Alfredo Quintana a decedat la ora 12:00. Portarul portughez-cubanez al echipei de handbal, în vârstă de 32 de ani fusese internat luni, după ce a suferit un stop cardiorespirator, când se pregătea să înceapă antrenamentele la Dragão Arena”, se arată în comunicatul clubului.

Incidentul a fost anunţat de club încă de luni, precum şi faptul că sportivul a fost transportat de urgenţă la spitalul São João.

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’

Jucătorul, originar din Havana, care a dobândit şi naţionalitatea portugheză, a jucat pentru naţionala Portugaliei din 2014.

Lumea handbalului european, precum şi forul continental de profil, au transmis numeroase mesaje de condoleanţe.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Ateul comunist Nicolae Ceaușescu s-a implicat în salvarea Schitului Prodromu. USR PLUS militează fățiș pentru revenirea anilor de ateism de pe vremea comunismului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.