Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Donald Trump este DISPERAT, după ce a văzut sondajele: 'Dacă va fi necesar, o voi face. Trebuie neapărat să câştigăm'

DW
Trump soldati

Preşedintele american, Donald Trump, s-a declarat marţi gata să injecteze fonduri personale în campania sa dacă acest lucru se va dovedi indispensabil pe ultima linie dreaptă, relatează AFP.

"Dacă va fi necesar, o voi face", a declarat Trump, întrebat despre acest lucru de jurnalişti înainte de a se îmbarca la bordul Air Force One cu destinaţia Florida.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

"Avem mult mai mulţi bani decât ultima dată pentru ultimele două luni", a dat el asigurări, scrie agerpres.ro.

"Dar dacă vom avea nevoie de mai mulţi, voi contribui personal cum am făcut-o cu prilejul alegerilor primare din 2016 (...), când am băgat mulţi bani", a adăugat Trump.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

"Trebuie neapărat să câştigăm", a adăugat magnatul imobiliarelor, care a refuzat mereu să-şi publice declaraţiile de impozitare şi a cărui avere personală este înconjurată de mister.

"Joe (Biden) nu are forţa, nu are capacităţile mentale" necesare, a mai afirmat miliardarul republican.

Citește și: ‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

Puţin mai devreme, locatarul de la Casa Albă a apărat importantele cheltuieli angajate de echipa sa de campanie în primăvară şi la începutul verii, în pofida sondajelor în continuare nefavorabile cu opt săptămâni înainte de scrutin.

"Echipa mea de campanie a cheltuit mulţi bani la început pentru a contracara ştirile false şi dezinformarea privind modul în care am gestionat virusul chinezesc", a postat el pe Twitter.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.