Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două eleve de la un liceu din Bârlad s-au păruit în curtea unității școlare: Imaginile au ajuns pe Facebook

pixabay.com
bataie lovitura

O bătaie în care două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele a fost filmată în curtea unui liceu din orașul Bârlad, județul Vaslui. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au deschis o anchetă după ce au fost sesizați de psihologul școlii, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Detalii noi pentru jucătorii din industria tutunului! Totul se aplică de la 31 octombrie

Polițiștii din Vaslui au deschis o anchetă, miercuri, de către psihologul Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad, că în curtea școlii a avut loc o altercaie între două eleve.

Cele două fete, cu vârste de 16 și 17 ani s-au luat la bătaie, marți, într-o pauză, iar conflictul a fost filmat de colegi, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum cele două fete se lovesc cu pumnii și picioarele până în momentul în care unul dintre cei care asistă la bătaie intervine și încearcă să le despartă.

Politiștii au fost sesizați în cursul zilei de miercuri de psihologul școlii și au deschis un dosar pentru loviri și violențe.

„Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțunii de loviri și alte violențe”, a declarant Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și: Viorica Dăncilă, la un pas să piardă Puterea! Planul aflat la timp de premier (surse)

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, la Liceul Mihai Eminescu din Bârlad, cele două eleve având inițial un conflict verbal, iar mai apoi luându-se la bătaie.

Până la ora publicării acestei știri, Gabriela Plăcintă, inspectorul școlar general al IȘJ Vaslui, nu a putut fi contactată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.