Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Drulă a luat foc după decizia BEC și îl acuză pe premier: 'Ciolacu are o mafie în jurul lui la fel ca Adrian Năstase!' / UPDATE

USR
Catalin-Drula

Liderul USR, Cătălin Drulă, îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu că s-ar afla în spatele deciziei BEC, care a respins protocolul de constituire a Alianței Dreapta Unită (formată din USR, PMP și Forța Dreptei).

„Eugen Tomac are o vină, în ochii actualei puteri. Nu a vrut să meargă nici la PSD, nici PNL. Despre asta sunt termenii, inclusiv de la BEC. Ciolacu a ajuns la nivelul la care nu se mai ascude. Cine a fost agitatorul din BEC? Domnul Toni Greblă, pesedist sadea, cu 'ăștia nu trebuie să fie'. Marcel Ciolacu e acel samsar care dă kilometrajul înapoi și când îl prinzi zice să fie iertat. Avem semnătura reprezentantului PSD din BEC”, a spus Drulă, la postul de televiziune B1 TV.

„Au fost cel puțin doi-trei oameni normali la cap acolo. E identică speța cu cea a USR-PLUS.  E vorba de unul dintre reprezentanții Înaltei Curți. Pe umerii acestor 5 judecători stă o decizie importantă, au o greutate pe umerii lor. Până acum nu a existat cazul ca o alinață să nu fie permisă. Ce democrație mai e asta? Să distrugi, e ușor - ceea ce face Ciolacu. Să construiești e greu”, a punctat Drulă. „Dacă opoziția e mică, de ce îți e frică, Marcel Ciolacu? Ciolacu are o mafie în jurul lui la fel ca Adrian Năstase”, a concluzionat Drulă.

„Nu cedăm. Nu o facem pentru noi, ci pentru milioanele de oameni care au nevoie de noi”, a mai punctat Drulă.

Context

Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, a anunţat Cătălin Drulă. Preşedintele USR a anunţat că decizia BEC va fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) şi a invitat oamenii la evenimentul de duminică din Piaţa Universităţii de strângere de semnături pentru candidaturile la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie.

UPDATE 17 martie, ora 22.00: Premierul Ciolacu răspunde la atacurile USR-PMP-FD: Sunt eu responsabil cu cine conduce PMP? Să cer ÎCCJ să ignore o ilegalitate? (VIDEO)

Continuarea aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.