Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Dumitru Buzatu, prima declarație după ce a ieșit din spatele gratiilor: N-am niciun mesaj, deocamdată. Poate mai târziu

Antena 3 CNN
dumitru buzatu eliberat arest la domiciliu

Video | Dumitru Buzatu, prima declarație după ce a ieșit din spatele gratiilor: N-am niciun mesaj, deocamdată. Poate mai târziu

Dumitru Buzatu, președintele suspendat al Consiliului Județean Vaslui, a făcut primele declarații la eliberarea din penitenciar, după luni bune petrecute în spatele gratiilor.

El va rămâne în arest la domiciliu pe perioada procesului pentru luare de mită, după ce a stat în arest preventiv din luna septembrie 2023.

"Relativ bine", a răspuns Buzatu atunci când a fost întrebat cum se simte.

El a mai fost întrebat cum a fost perioada din detenția preventivă. "Am să vă spun când se vor termina toate lucrurile astea. Acum vă rog să mă scuzați. Nu vreau să consumăm mai mult timp...N-am niciun mesaj, deocamdată. Poate mai târziu", a fost răspunsul său.

Acuzat și trimis în judecată pentru luare de mită

Acuzat și trimis în judecată pentru luare de mită, Buzatu a fost întâmpinat de fiul său la ieșirea din penitenciar și părăsit locul detenției la bordul unui autoturism de teren, potrivit Antena 3 CNN.

Încarcerat în Penitenciarul Vaslui, Buzatu a cerut arestul la domiciliu în locul detenției preventive, în care se află din septembrie 2023.

Tribunalului Vaslui a decis în favoarea lui Buzatu în data de 15 aprilie anul curent, însă procurorii DNA au contestat decizia. Curtea de Apel Iași a respins, însă, miercuri, contestația DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.