Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO După reproșurile lui Cîțu, Marcel Vela a răspuns prompt: a lăsat geaca neagră pentru halatul alb

facebook.com
vala halat alb

Senatorul Marcel Vela, fostul ministru al MAI, a făcut voluntariat la Centrul de Vaccinare Reșița. Senatorul liberal a renunțat le geaca neagră din piele și s-a îmbrăcat într-un halat alb.  Cu ceva timp în urmă premierul Florin Cițu le reprosa politicienilor lipsa de implica și de interes pentru campania de vaccinare, spunând ca nu i-a văzut prezenți în centre. Senatorul a răspuns promt și a apărut costumat și pregătit de muncă, Vela a primit ordine de la personalul medical.

Vineri, fostul ministru de Interne, Ion Marcel Vela, a ajutat ca voluntar echipa medicală de la Centrul de Vaccinare din Reșița, de la Liceul de Arte Sabin Păuța.

Citește și: Florin Cîțu este meserie: Standard & Poor's şi Moody's au reconfirmat ratingul României. Perspectiva este stabilă

Senatorul cărășean a ajutat la întocmirea și printarea documentelor de vaccinare, fiind prezent alături de medici și asistente pe parcursul a mai bine din jumătate de program.

Marcel Vela spune că dorește să susțină asistentele din acest centru de vaccinare din Reșița, asistente și personal medical care face o munca extraordinară, împreună cu medicul coordonator Sorina Tobă.

Vela a felicitat personal fiecare cetățean care s-a vaccinat, indiferent de doza administrată, susținând astfel în mod direct vaccinarea. Politicianul a spus că suntem într-un război declarant cu boala și vaccinul este glonțul cu care putem răpune acest dușman periculos și perfid. Vaccinul este singura cale de a scapa de acest virus extrem de periculos.

content-image

Față de spătămâna trecută, la Centrul de vaccinare din Reșița, vineri au fost înregistrați foarte mulți solicitanți. Majoritatea celor vaccinați sunt la prima doză sau la a treia. Oamenii veniți la prima doză spun că au avut diferite motive de au amânat vaccinarea: unii s-au temut, alții nu au știu ce să mai creadă, iar alții, spun că așa trebuie, așa este normal să facem pentru a scăpade boala și virus.

Marcel Vela spune ca a luat decizia de a ajuta in primul rând din spirit civic și în al doilea rand, vrea să afle ce-i reține pe reșițeni să vină la vaccinare, care ar fi cauzele.

În prezent, Reșița are o incidență de 6 la mie și se aplică regulile de carantinare pe timp de noapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.