Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Elon Musk nu s-a mai abținut. Explozia plină de insulte către agenții care încearcă să șantajeze platforma X. Scandalul este uriaș

businesstoday.in
elon musk x

Elon Musk a criticat agenții de publicitate care renunță la platforma X (Twitter) din cauza postărilor sale controversate.

Antreprenorul miliardar, Elon Musk, face din nou prima pagină a ziarelor, de data aceasta pentru o explozie plină de insulte la televizor, în direct, la o conferință anuală găzduită de The New York Times.

Elon Musk, proprietarul platformei X, care a vorbit la Summitul DealBook, a atacat agenții de publicitate care părăsesc site-ul de socializare din cauza postărilor antisemite pe care le-a amplificat, conform cointelegraph.com.

Recent, Musk a susținut public ceea ce Casa Albă a etichetat „ura antisemită și rasistă” pe platformă, pentru care de atunci și-a cerut scuze. Tweetul a fost și el șters.

Cu toate acestea, când intervievatorul Andrew Ross Sorkin a întrebat despre agenții de publicitate care părăsesc platforma, Musk a declarat:

Dacă cineva va încerca să mă șantajeze cu reclamă, șantajează-mă cu bani, du-te...  dracului. Este clar? Sper să fie.

 

 

„Ce va face acest boicot publicitar, va ucide compania”, a spus Musk pentru Sorkin, adăugând: „Și întreaga lume va ști că acei agenți de publicitate au ucis compania și o vom documenta în detaliu.

La începutul lunii noiembrie, Media Matters a raportat că a găsit reclame pentru Apple, Bravo, Oracle, Xfinity și IBM lângă postări care promovau Hitler și partidul său nazist pe platforma lui X. Musk a a dat în judecată Media Matters pentru defăimare.

Conform un raport NPR din 25 noiembrie, platforma a pierdut 50 dintre cei mai buni 100 de agenți de publicitate de când Elon Musk a preluat conducerea. În ultimele luni, mărci de renume precum Ford, Verizon, Chevrolet, Chipotle și mai multe companii farmaceutice, cum ar fi Merck, și-au retras publicitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.