Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Emil Boc, fost prim-ministru, 'corigent' la matematică: Crește 'de 10 ori' de la 400 la 1400

F. P.
Inquam Photos / Octav Ganea
EMIL BOC, Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a încurcat cifrele, pe fondul presiunii tot mai mari din cauza lipsei locurilor în creșe. Fostul premier a afirmat că a crescut „de 10 ori” locurile în creșe, de la 400 la 1400.

”Noi suntem o victimă a faptului că în comunele din preajma noastră, care au crescut aproape necontrolat, nu s-au făcut creșe. Floreștiul are 70.000 de oameni, Baciul 20.000 și nu au creșe. Floreștiul are una, Baciul nu are niciuna, iar în Apahida este una. Dar, la numărul de populație pe care îl au, să ai o creșă e ca o picătură într-un ocean. Cea mai mare presiune de acolo rezultă pe municipiul Cluj-Napoca. Noi de când am preluat creșele de la 400 de locuri am ajuns la 1.400, deci am crescut de zece ori… de câte ori?... De la 400 la 1.400 de locuri, gândiți-vă și dvs...

Aproape în fiecare an am construit câte o creșă sau am extins câte o creșă, cu 50 - 90 de locuri. Azi avem 1390 de locuri, deci 1400 de locuri. În decembrie va mai fi finalizată creșa de pe Meziad, cu 90 de locuri. Astfel că ne vom apropia de necesarul”, a explicat primarul Emil Boc la TVR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.