Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Eugen Tomac, dezlănțuit în Parlamentul European: Știrea că s-a INTERZIS Crăciunul încă circulă! Nimeni nu poate emite un asemenea document

facebook
Eugen Tomac

Deși Comisia Europeană a retras cu celeritate documentul intern în care se discuta de interzicerea folosirii cuvântului Crăciun  pentru a nu ofensa persoanele care nu sunt de religie creștină, subiectul continuă să facă vâlvă în Parlamentul European. Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a atenționat că un asemenea document nu ar fi trebuit să existe niciodată.

"Niciodată nimeni nu va putea interzice Crăciunul în Uniunea Europeană. Acesta este mesajul pe care l-am transmis Comisiei Europene în plenul Parlamentului European. Este de nepermis ca pe viitor, un document intern al Comisiei să conțină elemente atât de sensibile care pot crea prilejul perfect pentru a duce în eroare cetățenii europeni.

Deși s-a explicat că a fost un demers nefericit intern, care nu-și avea rostul, totuși știrea falsă precum că în Uniunea Europeana a fost interzis Crăciun, a circulat și încă mai bântuie peste tot și acest fapt este grav. O asemenea provocare trebuie evitată pentru că aduce prejudicii uriașe democrației. Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și nu-i exclude pe cei care nu împărtășesc cu noi această frumoasă tradiție", scrie Tomac pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.