Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / VIDEO - EXPLOZIE la o pensiune din Cluj: o femeie a murit; intervin 30 de pompieri

Un incendiu puternic a avut loc pe strada Dunării la Cluj-Napoca la o pensiune. Incendiul ar fi pornit în urma unei explozii.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin a fost găsită carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ, intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și aprox. 30 pompieri”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE:

„La ora 6:49 ISU Cluj a fost alertat prin SNAU 112 pentru a interveni la o explozie urmată de un incendiu care se manifesta la o clădire tip casa. La locul evenimentului au fost dislocate 3 Autospeciale de stingere de mare capacitate, o autoplatforma de lucru la înălțime, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanta terapie intensivă mobilă și ambulanțe SAJ. În timpul intervenției pentru stingerea incendiului a fost descoperită o persoană de sex feminin decedată/carbonizată, și au mai fost identificate încă 2 persoane de sex masculin, conștiente, care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste 2 victime, conștiente, au fost transportate la spital. Suflul exploziei a afectat clădirile și autoturismele din zona pe o raza de aproximativ 30 metri. A mai fost acordată asistență pedicala altor 4 persoane insa nu au fost transportate la spital. Incendiul a fost limitat de intervenția pompierilor și nu s-a extins la vecinătăți. Mai multe persoane din imobilele din zona s-au autoevacuat.La acest eveniment au intervenit aproximativ 30 pompieri. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei evenimentului. Între timp, incendiul care se manifesta la conducta de gaz de la nivel strada a fost lichidat”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.