Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Faultul lui Joris Gnagnon, jucătorul lui Sevilla, care l-a scos probabil din viața sportivă pe Yasser Larouci de la Liverpool

Joris Gnagnon (22 de ani), jucătorul lui Sevilla, a comis un fault foarte grav asupra lui Yasser Larouci (18 ani), în timpul amicalului dintre Liverpool și Sevilla, încheiat cu 2-1 în favoarea spaniolilor, potrivit Mediafax.

Jucătorul francez a avut o intervenție foarte dură, care l-ar fi putut costa cariera pe tânărul jucător al ”Cormoranilor”. Gnagnon i-a aplicat o lovitură de tibie în genunchiul lui Larouci, doborându-l la pământ.

Citește și: Traian Băsescu face dezvăluri! Ce a vrut Klaus Iohannis să facă

Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a vorbit despre starea lui Yasser Larouci: ”Nu știm cu siguranță care este situația lui. Se pare că a avut noroc, dar am vorbit puțin cu medicul echipei. Va fi nevoie de mai multe investigații.” James Milner și Virgil van Dijk i-au adus critici aspre lui Gnagnon și l-au confruntat pe jucătorul Sevillei, după finalul meciului. ”A fost un fault îngrozitor, a fost un amical, iar în amicale nu vezi prea des cartonașe roșii. Dacă vrei să faultezi, trage-l de tricou. Nu poți lovi așa un puști, direct în genunchi. Când văd faza, mi se face rău”, a declarat Milner la sfârșitul meciului.

Citește și: Mega-eveniment pentru Klaus Iohannis! Când și unde va avea loc

Virgil van Dijk s-a arătat foarte deranjat la finalul partidei, când a vorbit cu jurnaliștii. ”Am văzut faza și nu a fost plăcut deloc. Nu e normal, mai ales când i se întâmplă unui jucător tânăr care a jucat foarte bine în meciurile de pregătire. Cred că gestul lui spune ceva despre Gnagnon. Nimeni nu-și dorește să se accidenteze în presezon, asta este o perioadă în care să ajungi la o formă cât mai bună din punct de vedere fizic”, a spus van Dijk. Joris Gnagnon și-a cerut scuze, printr-o postare pe Twitter, imediat după meci. ” Vreau să îmi cer scuze public celor de la Liverpool, familiei, jucătorului și suporterilor. A fost un gest oribil din partea mea și astfel de lucruri nu ar trebui să existe în fotbal, sub nicio formă. Toate rugăciunile mele sunt îndreptate spre jucător și familia lui”, a scris jucătorul francez.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.