Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Felix Stroe are susținere în lupta pentru Constanța: Rareș Bogdan nu este de partea candidatul PNL la Mangalia, ci a lui Mohammad Murad

Rareș Bogdan Cozmin Gușă

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a decis să nu meargă la Mangalia, acolo unde unul dintre bunii săi prieteni, milionarul Mohammad Murad, candidează pentru postul de primar împotriva actualului edil, care e de la PNL. Liderul liberal a fost sfătuit de Cozmin Gușă să nu facă aceeași greșeală pe care el a comis-o în 2004, când l-a susținut, la Cluj-Napoca, pe Emil Boc, în detrimentul prietenului său, Ioan Rus.

Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, este candidatul PSD pentru funcția de președintele al CJ Constanța, iar Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia îl susține și le cere alegătorilor săi să îl voteze. Cozmin Gușă, analist politic și membru al PSD, a relatat greșeala din urmă cu 16 ani și i-a cerut lui Rareș Bogdan să nu o repet și el.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

”Un lucru pe care l-am făcut în 2004 și pe care l-am regretat. Am făcut o mare greșeală atunci, greșeală pe care Rareș Bogdan nu a mai făcut-o acum pentru că el a refuzat să vină în Mangalia, ca să susțină candidatul partidului din care face parte. În 2004, eram șef de campanie al PD-ului și, la Cluj, nu am avut ce să fac, a trebuit să îl susțin pe Emil Boc împotriva lui Ioan Rus, un bun prieten de-am meu și am greșit. Prietenul meu Ioan Rus a pierdut și a dispărut din politică, pentru o perioadă. Am greșit atunci și asta i-am explicat și lui Rareș, și lui Mahommed, să nu facă aceeași greșeală, să susțină pur și simplu un coleg de politică în dauna unui prieten despre care au o părere bună, apropo de profesionalism.”, a relatat Cozmin Gușă.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.