Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu a fost ÎNVINS, studenții rămân cu gratuitățile: 'Eu aș prefera, dacă se face o astfel de măsură, să vină și cu o reducere de cheltuieli'

florin citu

Florin Cîțu recunoaște, voalat, că a pierdut lupta cu studenți pentru gratuitatea pe transportul feroviar! Pentru că tot mai mulți politicieni chiar din arcul guvernamental au spus că nu sunt de acord cu tăierea gratuităților acordate de Liviu Dragnea studenților, Cîțu dă înapoi și confirmă că, în Parlament, OUG pe baza căreia a fost construită bugetul va fi schimbată. Totuși, el le cere parlamentarilor să reducă din costuri în alte domenii, dacă le oferă studenților transport gratuit.

”Ordonanțe de urgență este aprobată cum am spus, bugetul este construit pe OUG. În Parlament, bineînțeles că, na, politicienii pot să facă orice. Nu știu acum cum va fi. Va însemna o cheltuială suplimentară la buget pe care care va trebui să o luăm de undeva, va trebui să împrumutăm din piață, va trebui să fie cu dobânzi, va trimite un semnal prost instituțiilor internaționale, dacă deficitul va crește din cauza unei măsuri pe care o luăm în Parlament.

Citește și: Maia Sandu i-a dat lovitura de grație lui Vladimir Plahotniuc

Eu aș prefera, dacă se face o astfel de măsură, să vină și cu o reducere de cheltuieli dintr-o parte.”, a declarat Florin Cîțu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.