Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîţu a obosit și își ia concediu! Vrea să se relaxeze prin Bucovina: 'Nu ştiam exact ce frumuseţi aveţi aici. Am fost aici când eram foarte mic'

Facebook
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a anunţat că îşi va petrece o parte din concediul din acest an în zona Bucovinei.

El a declarat, vineri, la finalul unei vizite la Gura Humorului, că nu ştia ce frumuseţi are Bucovina, invitându-i pe toţi românii să meargă în concediu în această zonă.

Citește și: VIDEO Marele REGRET al lui Florin Cîţu: 'Era bine ca România să fi avut un vaccin propriu împotriva COVID-19. Pfizer, Moderna, AstraZeneca nu sunt din UE'

"Trebuie să merg în Vamă, că am promis, dar vă promit că o să vin şi în Bucovina. (...) Îi încurajez pe toţi românii să vină aici. O să fie o strategie de promovare a turismului românesc în afara graniţelor ţării, dar şi în interior, pentru că foarte mulţi români... Să ştiţi că nici eu nu ştiam exact ce frumuseţi aveţi aici. Am fost aici când eram foarte mic", a afirmat Cîţu.

Premierul s-a deplasat, vineri, la Suceava cu avionul, însă a anunţat că în concediu se va deplasa cu maşina, scrie agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu a revenit la sentimente mai bune: L-a sunat pe Marcel Ciolacu să îl roage să îl ajute

"Când vin privat, vin cu maşina şi o să fie mai simplu", a precizat primul-ministru, care a motivat deplasarea cu avionul prin faptul că programul îi este încărcat şi că trebuia să ajungă la şedinţa de guvern de vineri seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.