Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Florin Cîțu anunță unde trage PNL linie: STOP negocierilor cu USR dacă votează moțiunea de cenzură

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu, noul președinte al PNL, anunță că liberalii vor negocia în Parlament pentru respingerea moțiunii de cenzură a PSD. PNL îi așteaptă în continuare pe cei de la USR PLUS să se întoarcă la guvernare, însă un vot al foștilor parteneri împotriva guvernului va duce la ruperea oricăror negocieri.

„S-au format două echipe de negocieri la Camera Deoutaților și la Senat pentru a forma majoritate în Parlamentul României. Câteva mesaje ferme din partea PNL: În primul rând știm în ce situație se află România. Prețurile au crescut, suntem în mijlocul valului 4. PNL este un partid responsabil, partid care și-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă și nu dă înapoi. PNL rămâne ferm în spatele președintelui și a premierului. Așteptăm în continuare USR să vină alături de noi, dar vom trage linie în momentul în care USR va vota moțiunea alătură de PSD și AUR. În acel moment tragem linie”, a declarat Cîțu.

Birourilor Permanente Reunite au decis marți că moțiunea PSD va ajunge la vot pe 5 octombrie. Copreședintele AUR George Simion a anuțat că parlamentarii formațiunii vor vota moțiunea de cenzură a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.