Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu, despre o 'vaccinare paralelă' a rudelor celor din MAI, SRI, MApN: 'Eu nu știu'

Inquam Photos / George Calin
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, legat de suspicipiunile apărute în presă privind vaccinarea peste rând a rudelor angajaților din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, că Ministerul Sănățății trebuie să facă lumină în această controversă.

Citește și: Marcel Ciolacu profețește: momentul în care va pica Guvernul Cîțu

„Vedeti, trebuie sa intrebati Ministerul Sanatiti daca are aceste informatii. Eu nu stiu. Inseamna ca datele respective spun mai multe decat ni se spune. Inteleg ca dvs stiti deja persoanele care s-au vaccinat. Mie mi s-a spus ca datele respective nu au informatii despre persoane, nu au informatii confidentiale deci ori sunt speculatii, ori datele respective spun mai mult si aceste explicatii trebuie sa le cereti de la Ministerul Sanatatii cei care au publicat aceste informatii”, a declarat Florin Citu.

El a adăugat că a aflat din presă de publicarea de către Ministerul Sănătății a datelor despre vaccinare și că președintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demiterea lui Vlad Voiculescu.

„Evaluarea se face pe baza rezultatelor. Fiecare minister are obiective clare in programul de guvernare. Si pe baza reactiilor la situatii de criza dar in principal pe implementarea programului de guvernare se va face evaluarea”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.