Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu îi ORDONĂ lui Vlad Voiculescu să iasă public să dea explicații: 'Tragediile puteau fi evitate'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Florin Cîțu vrea ca rapoartele Ministerului Sănătății despre tragediile de la Piatra Neamț și Institutul ”Matei Balș” să fie făcute publice cât mai repede de către ministrul Vlad Voiculescu.

Cîțu a făcut și o remarcă interesantă, spunând că tragediile puteau fi evitate, dacă Voiculescu ar fi citit raportul lăsat de Nelu Tătaru după incendiul de la Piatra Neamț, ceea ce este similar cu imputarea actualului ministru al Sănătății tragedia de la ”Matei Balș”.

”Sper ca rapoartele să vină cât mai repede. Corpul meu de control a găsit câteva nereguli. Tragediile puteau fi evitate. Acele rapoarte lăsate de Nelu Tătaru trebuie să le dezbatem public pentru că aveau și măsurile care trebuiau luate, după tragedia de la Piatra Neamț. Eu vreau să le vedem cât mai repede, nu ne permitem să mai stăm. Din greșeli învățăm, trebuie să învățăm. Pe lângă responsabilii care trebuie să plătească, trebuie să găsim soluțiile pe care să le implementăm ca să nu mai greșim și a doua oară.”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.