Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîţu îi umilește pe români: Recunoaște că nu face public PNRR

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a anunţat că documentul oficial privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) va fi transmis Comisiei Europene pe 2 iunie, urmând ca, vreme de două luni de zile, acesta să fie evaluat de Comisie pentru a se ajunge la forma finală. Cîțu îi umilește pe români față de care ascunde ce conține PNRR. El a făcut publice doar 16 pagini din document.

"Pe 2 (iunie - n.r.), înţeleg, ministrul Ghinea va prezenta varianta finală, varianta finală pe care o trimitem noi. Bineînţeles că va fi evaluată de Comisia Europeană şi vom vedea după aceea ", a declarat Florin Cîţu, duminică, înainte de Consiliul Politic al PNL.

Citește și: VIDEO Ei sunt oamenii pe care se bazează Florin Cîțu: Premierul spune că are 30 de organizații care îl vor șef suprem în PNL

Întrebat dacă este normal ca opinia publică să afle conţinutul PNRR după ce acesta va fi transmis la Bruxelles, premierul a spus că documentul a fost prezentat în comisiile de specialitate din Parlament.

"Specialiştii PSD au fost la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi au văzut proiectul care va merge. Va fi prezentat, varianta pe care o trimitem, repet, nu este varianta finală, urmează în continuare două luni de zile în care va fi evaluat de Comisia Europeană", a precizat Cîţu.

Citește și: În timp ce Florin Cîțu a fost înconjurat de liderii PNL, Ludovic Orban a fost lăsat singur în fața presei: Discurs de om înfrânt al liderului liberal .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.