Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu, mesaj DUR pentru companiile din energie: 'Nu vreau ca nimeni să profite de această situație să își umfle profiturile'

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, le transmite companiilor din energie să nu profite de pe urma creșterilor la prețuri. El a avertizat marile companii că nu trebuie să profite de pe urma unei situații conjuncturale defavorabile consumatorului final.

„Reforma companiilor de stat a avut ca obiectiv eliminarea ineficiențelor. Eu când am vorbit despre reforma companiilor de stat am fost foarte clar: ineficiențele nu vreau să fie transferate asupra consumatorului. Nu vreau să descoperim  că o parte din creșterea facturii, din acest motiv am chemat și ANPC-ul aici, la consumatorul final se datorează din transferul unor ineficiențe ale companiilor de stat către consumatorul final. Dacă așa ceva se întâmplă și găsim așa ceva vom lua cele mai dure măsuri. Acesta este mesjaul meu foarte clar.

Nu vreau ca nimeni dintre companii să profite de această situație să își umfle profiturile pe o situație conjuncturală

Avem legea consumatorului vulnerabil.  E o lege de prin 2012, care a tot fost împinsă și niciun Guvern până la acesta nu a avut curajul să-și asume legea. Azi am văzut că sunt tot felul de curajoși care apar din toate partidele cu soluții. E o lege din 2012 și nu a fost luată în calcul!”,

Vezi și: VIDEO - Florin Cîțu spune că nu are o soluție pentru facturile de la iarnă: 'Soluția nu poate să vină de la premier. Nu plafonăm prețurile' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.