Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu NU SE TEME că va pierde șefia PNL: Depinde de mine și de Nicu cum gestionăm să nu fie acești doi poli de putere

citu Congres

Florin Cîțu, președintele PNL, a vorbit, marți seara, la TVR, despre discuțiile care au apărut în spațiul public cu privire la o posibilă schimabare a sa din fruntea liberalilor.

"Dacă ne uităm la ce dorește PNL, trebuie să implementăm ce le-am spus românilor. Schimbarea mea din funcție va fi la Congresul din 2025.

Sunt probleme care se pot discuta doar la Guvern. Depinde de mine și de Nicu cum gestionăm să nu fie acești doi poli de putere în PNL. Sunt teme aruncate de alții", a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu admite că în PNL sunt discuții aprinse, dar spune că acestea sunt normale. Întrebat, la TVR, dacă sunt reale zvonurile că se vorbește inclusiv despre varianta ca prin primăvară așa să se ajungă la un Congres, Cîțu a spus că este exclus.

„Cred că vorbesc sunt cei care nu au trecut prin Congres anul trecut, că mai sunt câțiva care au trecut în trecut și poate l-au pierdut și au nostalgia”, a spus Cîțu.

El exclude și înlocuirea sa din funcția de președinte al PNL.

„Dacă vrem să ne batem joc de munca colegilor noștri, din guvern, atunci putem să facem”, a mai spus Cîțu.

Potrivit lui Cîțu, PNL trebuie să respecte ceea ce a propus românilor și pentru asta s-a realizat coaliția existentă.

„PNL este la guvernare în continuare și va fi la guvernare până în 2024. Dacă sunt detalii, că sunt lucruri de detaliu pe care trebuie să le îmbunătățim cu toții, asta este altceva, dar dacă ne uităm la ceea ce dorește Partidul Național Liberal, este să implementăm ceea ce le-am spus românilor, să menținem această politică liberală până în 2024, când sunt alegeri și asta face această conducere în acest moment”, a mai spus Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.